nom to ja tez sie przedstawie;)
na imie rodzice dali mi Tomek (nie wiem skad pomysl:D)
lat niedlugo 17 wybije:P
miasto rodzinne i gdzie poki co pozostaje zwie sie Wrocław:]
Podobnie jak poprzednicy od niedawna w soju.
Marcin 35l Nasielsk koło Wawy
Gram w OGAME, Dark Pirates, METIN2 i bywam na second life.
Czyli ogarniając temat
JESTEM MANIAKIEM.
A przez Ogame strasznie uzależnionym (bo surówka urosła i trzeba pozamiatać bo może ktoś leci do mnie bo .... itd.)
Ostatnio edytowany przez makermk (2008-02-05 18:58:48)
Nowy użytkownik
to i ja sie wpisze
Jarek 26lat Złotoryja mym miastem .
to moje 3 konto na OGame te zaczołem od zera idę w samo eko(narazie bynajmnije) choć coraz częściej odzywa się we mnie dusza flociarza ;p gdybym dalej studiował to by flota rosła a tak........ ehhhhhh sie rozczuliłem ;p
poprzednie konta pierwsze tez od zera oddane w TOP400 pkt i TOP100 flot drugie przejęte od byłego wroga flota TOP 150 pkt Top300
a teraz do 2kk pkt eko a potem .......... to sie zobaczy wiec na następny rok mam zajęcie
Pozdrawiam
Nowy użytkownik
...hej...mam na imię Michał wiek....hmmmm w roku już 23 ale ten czas zaczął zapierdzielać po szkole średniej...mieszkam w mieście papieskim tj Wadowice.....pzdr
No to ja jeszcze raz, bo już na komunikatorze soju się przedstawiałem. Mam na imię Andrzej, chyba jestem póki co najstarszym dziadem - 3.3.2008 36 lat
Mieszkam w Brzesku, a wcześniej w Tarnowie, Mińsku Maz., Krakowie, Rzymie... I jeszcze można by było wyliczać.
Moje hobby to ogame, ale też BattleKnight i BiteFight. A z hobby poza wirtualnych - góry, góry, góry, wędka, teren w samochodzie i takie tam różne. A największe hobby to moja małżowinka i córka
Pozdrawiam wszystkich i cieszę się, że jestem z Wami.
A Maker mi już nie będzie dogadywał, że jeszcze mnie na forum nie było...
Dziunio napisał:
Aidan, a bywasz może na Pereca? Mam tam rodzinkę
na Pereca?? nie raczej nie bywam;)